rangebolde

Rangebolde

Bedre bolde – bedre oplevelse og større brugertilfredshed.

Få bedre økonomi på din range
via samarbejde.

Sæt farve på rangen
og gør oplevelsen lidt sjovere.

 • Performance som en rigtig spillebold
 • Velegnet til custom fit og lektioner
 • Markedets bredeste sortiment af standardbolde
 • To-lagsbolde i 5 forskellige standardfarver
 • Lang levetid
  (op til 1400 slag for et-lagsbolden, 900 slag for to-lagsbolden)
 •  Mulighed for eget design / logotryk

Fakta om rangebolde

Der findes i hovedsagen tre typer af rangebolde – 1-lagsbolde, 2-lagsbolde og 3-lagsbolde. De tre slags adskiller sig fra hinanden alt efter, hvor mange lag bolden består af.

Derudover findes der bolde, som har særlige egenskaber tilpasset forskellige rangetyper:

 • Ranges af fuld længde: standardbolde
 • Kortere ranges: bolde med reduceret længde
 • Vandranges: bolde, som flyder

Hver komponent i en rangebold er vigtig for at skabe en bold med de rette egenskaber.

Kernen
Nøjagtigt som i forhold til almindelige bolde er boldens kerne af stor betydning for, hvordan bolden præsterer. Kernen findes i 2- eller 3-delsbolde.
Forskellen på en almindelig spillebold og en rangebold er, at kernen i rangebolden skal kunne klare betydeligt mange flere slag og større belastninger end en spillebold.
De bedste kerner består af ren gummi. Der findes også bolde, som har en blandet kerne. Der anvender man restmateriale af gummi eller plast.
Gummiet i kernen er en dyr komponent, så naturligvis bliver det billigere, hvis man blander det op med et billigere materiale. Det risikerer dog at gøre, at boldene præsterer forskelligt, når kernen ikke er homogen.

Skallen
Boldens yderste lag består af en beskyttende lak. Den kan være vand- eller oliebaseret. Hver producent har sin “blanding” af lak, og de har derfor forskellig slidstyrke og modstandsdygtighed overfor f.eks. misfarvning eller slid.
En almindelig misforståelse er, at “jo flere lag lak – jo bedre holdbarhed”. Det er ikke sandt, det er faktisk lige omvendt. Jo tyndere, jo mere fleksibel er overfladen. En for tyk skal giver en mindre fleksibel overflade. Alle slag, rangens overflade, kontakt med boldopsamleren og så videre, slider alt sammen på bolden.

Design
Rangeboldene kan trykkes med klublogo, et sponsorlogo eller begge dele. Boldene kan desuden fås i mange forskellige farver, hvilket kan være smart for at adskille rangeboldene fra de almindelige spillebolde.
Rangebolde er en fantastisk eksponeringsplads og bør værdsættes herefter. Har du for eksempel tænkt på, at hvis en almindelige range omsætter for 500.000 og tager 20 kroner for en spand med 25 bolde, da eksponeres reklamen på bolden 625.000 gange!
Hvordan ser tallene for din range ud?

Range Two – RFT 60

Nassau Range Two RFT 60 er en bold for korte ranges. Det vil sige ranges med reduceret flyvedistance (Reduced Flight Time).

Dette er bolden for en range, hvor man har begrænset længde, men alligevel ønsker en bold, som præsterer næsten som en almindelig spillebold. Alle vore bolde har samme lange holdbarhed takket være den optimale konstruktion, hvor der ikke er sparet på noget. Disse bolde vil også kunne anvendes til custom fit-lektioner.

Findes i farverne: Hvid, gul

Range Two – RFT 80

 

Nassau Range Two RFT 80 er bolden for kortere ranges. Det vil sige ranges med reduceret flyvedistance (Reduced Flight Time).

Dette er bolden for en range, hvor man har begrænset længde, men alligevel ønsker en bold, som præsterer næsten som en almindelig spillebold. Alle vore bolde har samme lange holdbarhed takket være den optimale konstruktion, hvor der ikke er sparet på noget. Disse bolde vil også kunne anvendes til custom fit-lektioner.

Findes i farverne: Hvid, gul

Range One – white

Range One tilbyder både feel og længde som en to-delsbold og har samtidig stor holdbarhed på grund af sin et-delskonstruktion. Den fantastiske slidstyrke opnås ved brug af et syntetisk gummimateriale.

Findes i farverne: Hvid, gul

RANGE TWO

Nassau Range Two er vores mest solgte bold. Den præsterer som en almindelig spillebold og har unik holdbarhed. Kan fås med tryk på hele bolden.

Findes i farverne: Hvid, gul, orange, rosa og lime

RANGE TWO – FLOATER

Nassau Range Two Floater er en bold for rangen med vand. På ranges, hvor boldene slås ud mod vandet er det en udfordring at få en “rigtig” bold, som kan flyde. Denne bold har det bedstmulige mix af de ønskede egenskaber. Kan fås med tryk på hele bolden.

Findes i farverne: Hvid, gul

SUPPLERINGSPAKKE

Hvis du i løbet af sæsonen har behov for at supplere med flere bolde, kan du købe vores suppleringspakke med 3600 bolde.
Du betaler kun for 3000 stk. men får 3600 stk. leveret.

Model: Range Two

Findes i farverne: Hvid, gul, lemon, orange, pink

Prøvepakke

Range Two, hvid

Har du lyst til at prøve vores rangebolde?

Køb 600 stk. Range Two i valgfri farve.

 • Prøv det, som andre kunder har erfaret
 • Bedre bolde, en bedre oplevelse
 • Præsterer som en spillebold
 • Bedre holdbarhed og dermed bedre økonomi

Fragt: Indgår i prisen (i Danmark)
Levering: ca. 7 dage
Maksimalt to prøvepakker per kunde.